O agenciji

"NEPROM" d.o.o. smještena je u Ravnoj Gori, u ulici I.G.Kovačića 263. Obrađujemo sve segmente nekretnina od stambenih, poslovnih i turističkih, kao i građevinske terene i objekte drugih namjena. Usluga Agencije "Neprom" podrazumjeva cjelokupnu uslugu za kupca i prodavatelja, od prvog kontakta, razgledavanja nekretnina, savjeta, provjere stanja nekretnine u zemljišnim knjigama, zaključivanja kupoprodajnog ugovora, prebacivanje korisničkih usluga električne energije, otkupa i slično na ime novog vlasnika, te uknjižbu novog vlasnika u zemljišnim knjigama. U praksi se pokazalo da je kupovina nekretnine bez angažiranja agencije najskuplja kupovina, i to najčešće zbog nemogućnosti pravovremene provjere zemljišno-knjižnog stanja nekretnine. U našoj ponudi imamo nekretnine na području Gorskog Kotara.

Obratite nam se sa povjerenjem!

NEPROM d.o.o. upisan je u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj.
Vlasnik Agencije NEPROM je Stjepan Podobnik, upisan je u Imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj rješenjem Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva KLASA:UP/l-330-01/17-01/56, URBROJ:526-05-01-01-01/2-17-2

Disclaimer
Podaci i informacije koje Neprom nekretnine objavljuju na stranicama http://www.neprom.com smatraju se točno i pouzdano prenesenima. Međutim, Neprom nekretnine ne jamči za istinitost bilo kojeg podatka ili informacije pohranjenih na ovim stranicama ukoliko i kada su preuzeti iz nekog drugog izvora. Podaci i informacije objavljeni na stranicama http://www.neprom.com ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te se Neprom nekretnine ograđuje od bilo kakve odgovornosti za eventualnu materijalnu i nematerijalnu štetu ili gubitke koji bi mogli nastati njihovim korištenjem.